Berendezésgyártás

 
 Kis- és középfeszültségű tokozott kapcsoló és elosztó-berendezések, kisfeszültségű elosztó- és mérőszekrények, villamos berendezések tervezése, gyártása és értékesítése.
A fejlődést elősegítendő, kapcsolatrendszerünket folyamatosan bővítjük bel- és külföldi szakmai kiállításokon való folyamatos részvételekkel. Kereskedelmi partnereink munkájukhoz minden támogatást megkapnak a Kft "közvetlen" marketing-politikájának eredményeképpen, amit a vevők maximális megelégedésére való törekvés, a vezetés és az alkalmazottak "minőség" iránti elkötelezettsége és értékrendszere jellemez.


Partnereink munkáját műszaki szakértők és szakmérnök kollégák is segítik, akik termékeinkről megfelelő műszaki információkat szolgáltatnak szerelőinknek, felhasználóinknak.

Vevőszolgálati tevékenységünket közvetlen (prospektus, helyi hirdetés az eladási pontokon, kiállítások) vagy közvetett módon (szakmai-, kereskedelmi- és szerviztájékoztatók) a termékeink terjesztéséhez fűződő külső kapcsolatrendszeren keresztül folytatjuk.

A megfelelő kommunikációs csatornákon keresztül alkalom nyílik, hogy partnereink elvárásait összhangba hozzuk fejlesztési elképzeléseinkkel, céljainkkal, külön figyelmet fordítva a szakmai és egyéb jellegű visszajelzésekre, ezek feldolgozására és értékelésére.

A különböző kapcsolatok során szerzett információk nagymértékben elősegítik a kölcsönös lehetőséget
  • a szakmai növekedésre,
  • új, hasznos ismeretek és információk beszerzésére,
  • a jó piaci kapcsolatokra,
  • a partneri bizalom megtartására.
 


Kapacitásbővítő beruházás a Vill-Techno Kft-nél.

Nyitvatartás:

Nagykereskedelem:
H-P:7-16 óráig


Kiskereskedelem:
H-P:7-16 óráig
Szo:Zárva